1. Prețul de livrare al articolului variază în funcție de țara de destinație și de dimensiunea comenzii.

2. În cazul în care un client dorește să primească articolul la locul său de reședință, acesta este obligat să furnizeze adresa exactă care indică numărul apartamentului și casa, numele străzii, orașul, țara și numărul de telefon de contact. .

3. Articolele se livrează de către furnizorul de servicii de curierat.

4. După transferul articolului către curier vă vom informa prin mesaj text sau prin e-mail.

5. Înainte de a ajunge la domiciliul dumneavoastră, curierul vă va informa despre timpul de livrare preconizat, sunându-vă sau trimițându-vă un mesaj text.

6. Timpul de livrare:
– Termen de livrare in toata Romania: 2-5 zile lucratoare.
– Termen de livrare in alte tari ale Uniunii Europene: 2-5 zile lucratoare.
– Timp de livrare in afara Uniunii Europene: 4-12 zile lucratoare.

7. Timpul de livrare poate dura până la 14 zile lucrătoare pentru comenzile de produse angro sau cu reducere (Comenzi cu 5 sau mai multe produse într-un coș de cumpărături).

8. Acest termen de livrare nu se aplică dacă articolul ales de cumpărător nu este în stoc sau în cazul unor circumstanțe neprevăzute pentru care vânzătorul nu este responsabil.

9. Cumpărătorul este obligat să primească articolele comandate personal sau vor fi primite de persoana indicată în informațiile de livrare. În alte cazuri, cumpărătorul nu are dreptul de a face o revendicare care să ateste că articolul a fost livrat persoanei greșite.

10. Vânzătorul nu va fi ținut responsabil pentru livrarea articolelor dacă articolele nu sunt livrate sau nu sunt livrate la timp, atunci când cumpărătorul este responsabil pentru întârziere sau în circumstanțele pentru care cumpărătorul va fi ținut responsabil.

11. Marfa se livreaza in: Statele Unite, Canada, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Finlanda, Austria, Belgia, Republica Ceha, Danemarca, Luxemburg, Olanda, Franta, Slovacia, Germania, Marea Britanie (Regatul Unit), Italia, Croația, Slovenia, Suedia, Ungaria, Irlanda, Bulgaria, Grecia, Spania, Portugalia, România, Elveția, Norvegia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Albania.

* Bunurile sunt livrate și în afara SUA, Canada și Uniunea Europeană. Pentru detalii despre costurile specifice de livrare vă rugăm să consultați site-ul procesului de achiziție a produsului sau să ne contactați prin e-mail info@teddyway.ro sau să ne trimiteți un mesaj de contact în pagina de contacte.

12. Companiile noastre de livrare a producției: DHL Global, DPD Europe, Postnord, Venipak.

Product added to wishlist