Flamingo de pluș mari - Flamingo de plus gigant urias jucărie XXL

Flamingo De Pluș Mari - Flamingo De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Flamingo de pluș mari - bună, sunt Flamingo!

Flamingo de pluș mari - culori strălucitoare, pene moi și bună dispoziție - toate acestea mă descriu perfect! Sunt dintr-o țară caldă, așa că caut un prieten aici care să mă îmbrățișeze des și să nu mă lase să îngheț! Flamingo sunt prieteni grozavi și membri iubitori ai familiei.

Vei fi convins de asta repede, pentru că îmi place să fiu alături de prietenul meu, să-l ajut în orice situație din viață și, desigur, distracția mea preferată este mersul pe jos, pentru că așa cum ai văzut, am picioarele lungi!

Noi, flamingo, suntem una dintre cele mai prietenoase creaturi de pe întreaga planetă și vrem să-ți oferim toată dragostea și bucuria, prietene! Sper să ne întâlnim în în curând!


Flamingo noștri mari de pluș

Flamingo noștri de pluș eleganți, moi și foarte blânzi sunt o alegere excelentă pentru un cadou. Această jucărie de pluș nu te va lăsa indiferent. Flamingo sunt fabricați din materiale durabile care vor face această jucărie mare de pluș te va încânta mulți ani.

Flamingo noștri mari de pluș vor ajunge la dvs.:

Foarte repede - Flamingo va ajunge la adresa dvs. în întreaga Uniune Europeană în doar câteva zile. Iar curierul va livra coletul la ușă!

Durabile - flamingo noștri de pluș sunt fabricați din materiale de cea mai înaltă calitate, motiv pentru care sunt puternici și pot rezista chiar și celei mai puternice iubiri. Din acest motiv, aceste jucării se caracterizează prin durabilitate și rezistență.

Siguri - numai materialele sigure pentru copii și mediul înconjurător sunt utilizate pentru a produce flamingo noștri de pluș. Deoarece, toate produsele sunt de înaltă calitate, poți fi calm, nu se vor detașa piesele de jucărie în timpul jocului. Flamingo sunt umpluți cu umplutură antialergică, astfel încât copilul nu va avea senzații neplăcute sau probleme de sănătate în timpul jocului.


Îngrijirea Flamingo mari de pluș

Aceste flamingo mari de pluș nu necesită îngrijire specială. Este suficient să spălați flamingo ocazional în mașina de spălat sau manual și să-l lăsați să se usuce. Datorită materialului special utilizat la fabricarea acestei jucării, aceasta nu atrage praf, astfel încât flamingo nu trebuie curățat des.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, pentru a menține culorile flamingo-ului strălucitoare și atrăgătoare, este recomandat să nu expuneți jucăria la lumina directă a soarelui.

Product added to wishlist