Girafe de pluș mari - Girafă de plus gigant urias jucărie XXL

Girafe De Pluș Mari - Girafă De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Girafe de pluș mari direct din savana în îmbrățișarea ta!

Girafe de pluș mari - nu vei confunda acest animal cu nimeni. Are un gât lung și grațios, picioare zvelte, blană pătată, gene fermecătoare și ochi mari plini de bunătate. Da, este o girafă frumoasă. Cel mai înalt mamifer din lume, care poate crește chiar și până la 5,5 metri înălțime. Aproape că ai putea să-l privești drept în ochi dacă ai forma un turn de trei persoane.

Chiar și girafele nou-născute sunt mai înalte decât majoritatea oamenilor. Deci, o girafă este un adevărat model al lumii animale. Se plimbă elegant pe pasarela din savană. Probabil visezi la o girafă care se plimbă la tine acasă? Se dovedește că totul este posibil. Tot ce trebuie să faci este să vrei!


Girafă care se potrivește acasă

Nimeni, se pare, nu ți-ar permite să ții acasă o girafă adevărată. Nu numai că nu ar intra prin ușă, dar ar sparge și patul încercând să se facă confortabil și, în cele din urmă, ți-ar mânca toate florile. Deci, avem o soluție mai bună - o girafă de pluș. Poate că nu este o girafă de mărime originală, care poate fi văzută în natură. Cu toate acestea, este încă o jucărie de dimensiuni impresionante, care va capta inima tuturor cu drăgălașul ei.

Vă puteți simți liber să oferiți o astfel de girafă ca un cadou special, care arată o atenție sinceră față de o altă persoană. Și după ce ai cumpărat cuiva o girafă, cu siguranță vei dori să ai una acasă. În plus, este un accesoriu perfect nu numai acasă, ci și în creșe, camere de joacă sau orice alt spațiu pe care doriți să-l faceți exclusivist. Girafele mari de pluș vor da acestor spații o notă de exotism.


Fiecare jucărie are propria ei personalitate

Toate girafele sunt unice! Nu există două girafe cu aceleași pete pe blană, la fel cum nu există două persoane cu aceleași amprente. Amprentele fiecărei persoane sunt unice. În plus, girafele de pluș sunt unice în personalitatea lor. La urma urmei, toți cei care adoptă o girafă mare de pluș petrec mult timp cu ea: dansează, se joacă, se culcă cu ea, se uită la filme, face poze (cel puțin o dată pe zi), încearcă diverse feluri de mâncare, călătorește pe cele mai îndepărtate tărâmuri magice. , chiar și căutați confort de la girafe de pluș mari atunci când vremurile sunt grele. De obicei, pe parcurs se întâmplă povești interesante.

Ele creează o legătură de nedescris cu propria jucărie. Cu ajutorul girafei de pluș, îți poți dezvolta chiar și creativitatea. De exemplu, veniți cu cel puțin 20 de locuri pe care o girafă ar dori să le viziteze. Sau creați o poveste pentru fiecare loc al girafei. Și acum numără toate acele locuri. Câte locuri sunt? Te vei trezi imediat pe deplin implicat în această activitate și că ai lăsat toate grijile zilnice undeva departe. Deci, girafa de pluș este mai mult decât o jucărie. Este o personalitate unică care călătorește prin viață alături de tine.


Girafa de pluș este cel mai bun partener de somn

Nu te vei plictisi niciodată de girafele de pluș. De ce? Pentru că au nevoie de foarte puțin somn. În sălbăticie, girafele dorm de la 10 minute la 2 ore. Imaginați-vă că aveți nevoie de atât de puțină odihnă și că vă puteți petrece restul timpului jucând jocuri. Ar fi minunat! Dar oamenii trebuie să doarmă mai mult. La urma urmei, somnul este foarte important pentru ca noi să ne recuperăm puterile.

Și girafele mari de pluș sunt speciale prin faptul că dorm aceeași perioadă de timp ca și proprietarul lor. Și întotdeauna foarte calm. Nicio girafă de pluș nu va sforăi ca un tractor zgomotos și nu te va trezi în mijlocul unui vis frumos. Vă garantăm asta! Dimpotrivă, nu numai că nu va deranja, dar vă va ajuta și să adormiți mai ușor. Te vei calma și te vei relaxa mai repede după ce vei îmbrățișa o jucărie atât de moale și pufoasă.


În crearea jucăriilor, se acordă atenție detaliilor importante

În crearea girafelor de pluș, s-a acordat multă atenție calității materialelor, durabilității și autenticității detaliilor. Girafa de pluș mari va rămâne în stare excelentă chiar și după mulți ani de dormit, dans sau jucat diverse jocuri cu ea.

Cusăturile sale puternice vor rezista chiar și celei mai intense distracție. Țesăturile sunt potrivite pentru spălări repetate. Bilele folosite pentru umplerea girafei sunt antialergice, iar intreaga jucarie este robusta si, in acelasi timp, moale si draguta. Toate aceste lucruri permit să te îndrăgostești foarte ușor de o jucărie atât de unică.

Product added to wishlist