Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Lepuri de pluș mari - Lepure de plus gigant urias jucărie XXL

Lepuri De Pluș Mari - Lepure De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Lepuri de pluș uriași - bună, sunt Iepuraș!

Lepuri de pluș uriași - cred că știi cu adevărat o mulțime de povești despre iepurași agili și rapizi. Poate că nu sunt atât de agil, dar sunt cu adevărat cel mai real iepuraș cu părul lung! După cum știi, iepurașii trăiesc în turme mari, cu mulți prieteni, pentru că dragostea și prietenia sunt foarte importante pentru noi. Drept urmare, aș dori să-ți urez bun venit în cercul meu de prieteni!

Crede-mă, nimeni nu are o blană atât de moale și blândă ca mine. Și ce zici de urechile mele lungi, care sunt minunate pentru a asculta povești amuzante sau chiar evenimente triste. Lasă-mă să dezvălui secretul - coada mea pufoasă de iepuraș poate risipi chiar și cea mai mohorâtă dispoziție. Și cel mai important, aștept cu nerăbdare să te cunosc cu adevărat și sunt sigur că vom deveni cei mai buni prieteni!

Așteptă-mă, pentru că alerg deja pentru a mă pregăti pentru marea călătorie spre casa ta! Nu va dura mult, pentru că noi, iepurașii, suntem foarte rapizi!

Pe curând, dragul meu prieten!


Este timpul pentru distracție!

Iepurașii sunt cei mai jucăuși și energici dintre toate animalele, așa că fii sigur că nu va fi timp pentru tristețe și emoții proaste! De îndată ce iepurașul ajunge la tine acasă, toți din casă vor simți bucurie și distracție. Poate că nu ști, dar iepurașii sunt cei mai buni prieteni ai jocurilor, pot sta cu tine ore în șir și, iar când devin epuizați, le place să se aline cu cel mai bun prieten al lor, cu care se simt în siguranță și calmi, și trag un pui de somn.

Iepurașul va fi cel mai fericit pentru că poate să petreacă timpul doar cu tine și indiferent dacă este vorba de distracție neîntreruptă, de o așezare liniștită sau chiar de o excursie. Crede-mă, sunt tovarăși grozavi! Și cel mai important, iepurașii iubesc din toată inima lor, motiv pentru care sunt cei mai loiali  și devotați prieteni din acest motiv!


Înainte de culcare!

După o zi distractivă cu noul prieten, este necesar să te pregătești corespunzător pentru somn. Iepurașii sunt adevărați pedanți, astfel încât curățenia este distracția lor preferată. Ajutați iepurașul să-și sufle blana moale, să-și curățe dinții albi și ca mulțumire îți va proteja visele!

De asemenea, iepurașii sunt extrem de curioși și mari ascultători, așa că vor fi bucuroși să asculte poveștile și povestirile pe care le spui. Desigur, le plac cel mai mult poveștile despre iepurașii curajoși și aventurile lor neîntrerupte! La urma urmei, ști că iepurașii pot fi uneori lași, așa că asigura-te că îi îmbrățișezi când stingi luminile!

Product added to wishlist