Panda de pluș mari - Panda de plus gigant urias jucărie XXL

Panda De Pluș Mari - Panda De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Panda de pluș mari - bună, sunt Panda! 

Panda de pluș mari - blana moale, de culoare alb-negru, nas negru drăguț, îmbrățișări multe și dragoste nesfârșită – toate acestea sunt eu! Vin direct din Asia însorită, așa că nici să nu ai dubii, zilele noastre împreună vor radia de lumină, căldură și bucurie, pentru că noi, panda, suntem renumiți nu numai pentru un caracter perfect, ci și pentru dragostea inepuizabilă a celor mai apropiați prieteni, și bineînțeles, suntem foarte prietenoși! Sper că ești pregătit să întâlnești un mare panda drăguț?

Cred că și tu cauți un prieten foarte bun cu care să poți împărtăși tot felul de amintiri fericite sau chiar momente triste. Promit că fiecare zi va fi distractivă și interesantă cu mine! Sper să te pot îmbrățișa  în curând și să-ți ofer o mare bucurie, prietene!


Panda noastră mare de pluș

Panda noastră moale, drăguț și infinit de fermecător este un cadou minunat nu numai pentru cei mai tineri, ci și pentru adulți, pentru care este, de asemenea, important să aibă un prieten care îi ascultă mereu. Promitem că această jucărie nu te va lăsa indiferent. Panda este fabricat numai din materiale de calitate, din acest motiv, această jucărie esterezistentă, ceea ce vă va permite să vă bucurați de ea o perioadă extrem de lungă de timp.

Panda noastră mare de pluș va ajunge la dvs.:

Rapid - cu ajutorul curierilor din întreaga Uniune Europeană, expedierea va fi livrată în doar câteva zile la adresa specificată de dvs.

Durabil - panda noastră este conceput pentru a oferi bucurie atât celor mici, cât și celor mari, din acest motiv am ales doar materiale de înaltă calitate și durabile, care fac jucăriile puternice, dar care nu își pierd moliciunea.

Sigur - Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală, motiv pentru care alegem numai materiale care nu vă dăunează dvs. sau mediului. Deoarece asigurăm calitatea fiecărei jucării, puteți fi siguri că atunci când vă jucați cu un panda, nicio  piesă nu se va detașa cu siguranță. De asemenea, umplutura de panda pe care o producem este antialergică, ceea ce asigură petrecerea timpului în condiții de siguranță.


Îngrijirea ursului panda mare de pluș

Jucăriile de pluș pe care le producem nu necesită o îngrijire specială, deoarece datorită materialelor speciale nu atrag praful. Dacă este necesar, este suficient să spălați panda și să o lăsați să se usuce. De asemenea, dacă doriți să păstrați jucăria neschimbată cât mai mult timp, vă recomandăm să nu o păstrați în lumina directă a soarelui.

Product added to wishlist