Pinguini de pluș mari - Pinguin de plus gigant urias jucărie XXL

Pinguini De Pluș Mari - Pinguin De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Pinguini de pluș mari - bună, sunt Pinguin!

Pinguini de pluș mari - probabil ai auzit tot felul de povești și povestiri despre pinguini amuzanți. Vei fi surprins, dar eu sunt unul dintre ei! După cum ști, pinguinii trăiesc în comunități foarte mari, iar singurătatea este cel mai mare dușman al nostru. Din acest motiv, am decis să te caut pe Tine, cel mai bun prieten al meu!

Blana mea este cea mai moale din lume, ceea ce face ca îmbrățișările mele să fie cele mai moi! Am și un cioc de pinguin, dar nu să-ți fie teamă, este conceput doar pentru a-ți deranja ușor părul! Și cel mai important lucru este că sunt extrem de dornic să te cunosc și să-ți ofer toată dragostea și bucuria mea! Din acest motiv, nu ezita când spun că voi umple chiar și cea mai tristă zi a ta cu tandrețe și cu un râs comun.

Mă grăbesc să mă pregătesc pentru marea călătorie, pentru că drumul din nord este lung și abia aștep să te întâlnesc!

Ne vedem curând, prietene!


Distracție fără sfârșit!

Pinguinii sunt probabil unele dintre cele mai amuzante animale, așa că nu o să fii trist cu siguranță! Când un pinguin vine la tine acasă, aceasta o să se umple de fericire, bucurie și râsete plăcute, pentru că dacă nu ai auzit încă - pinguinii sunt mari glumeți! Le plac  petrecerile, iar jocul lor preferat este de-a prinselea, deși au picioarele foarte scurte.

Cum poți să înveselești un pinguin? Simplu. Oferă-le timpul tău, joacă-te cu el, bucură-te împreună cu el și vei fi recompensat. Lansați-vă împreună într-o aventură zilnică, pentru că este așa de bine să ai lângă tine un prieten care se bucură de fiecare minut petrecut împreună și care iubește din toată inima.


Ritualuri de seară!

După o zi interesantă petrecută cu un nou prieten, este necesar să te pregătești corespunzător pentru somn. Pinguinii sunt animale foarte curate, motiv pentru care adoră să facă curățenie! Pieptenă noul prieten înainte de culcare și el îți va scutura părul cu ciocul de pinguin moale în schimb!

La urma urmei, așa  ei sunt obișnuiți să se comporte în nord! De asemenea, nu uita să -i spui o varietate de povești sau povestiri interesante, amuzante sau chiar ciudate despre alți pinguini care se angajează într-o aventură neîntreruptă, după care pinguinul tău va dormi liniștit și va visa cele mai colorate vise!

Product added to wishlist