Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Ursuleți de pluș mari - Urs de plus Unicroni de pluș mari - Unicorn de plus gigant urias jucărie XXLurias jucărie XXL

Unicorni De Pluș Mari - Unicorn De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Unicorni de pluș mari - Bună, sunt Unicorn!

Unicorni de pluș mari - probabil ai auzit tot felul de povești și povestiri despre Unicorni magici? Sunt unul dintre ei! Poate nu atât de magic, dar un adevărat Unicorn! Îți voi spune un secret, unicornii nu pot trăi singuri, au nevoie de un suflet apropiat, motiv pentru care caut un prieten bun! Sper că și tu î-l cauți!

Sunt moale pentru că îmi plac foarte mult îmbrățișările, blând ca o pană și radiez de fericire și bucurie. Din acest motiv, promit, chiar și în cea mai tristă zi vei fi bine cu mine. Sunt gata să mă pregătesc pentru o călătorie specială în care te voi găsi - cel mai bun prieten al meu! Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim pentru că cred că atunci când ne vom întâlni,ne vom îndrăgosti unul de celălalt imediat!

Pe curând, prietene, sper să ne întâlnim în curând!


Să ne relaxăm împreună, Prietene!

Unicornii sunt plini de surprize! Deși arată agil și grațios, mai mult decât orice le place să se distreze cu cel mai bun prieten al lor. Relaxați-vă împreună, unicornii sunt cei mai buni tovarăși din domeniu! Te vor învălui cu corpul lor cald și moale, care te va face imediat să te simți mai în siguranță.

Când mergi la culcare, nu uita să-ți iei Unicornul cu tine! Se spune în basme că unicornii sunt foarte loiali celui mai bun prieten pe care i-l protejează de orice rău. Drept urmare, un unicorn nu va permite niciodată ca visele rele să te cuprindă! Nu-ți uita prietenul nici atunci, când nu faci nimic, pentru că unicornul va fi fericit pur și simplu că se află lângă tine.


E timpul pentru Distracție!

Când Unicornul va apărea în casa ta, aceasta imediat se va umple de bucurie și fericire, iar zilele mohorâte vor fi uitate! Unicornul va fi fericit să se angajeze în diverse activități cu tine. Fă cunoștință Unicornului cu prietenii tai, iar distracția este garantată. Jucați-vă de-a v-ați ascunselea. Unicorni iubesc mult jocul acesta, chiar dacă nu sunt buni căutători.

Lansați-vă într-o aventură împreună! Citește-i prietenului tău basme și povești despre alți inorogi, la urma urmei, este atât de interesant! Unicornul se va bucura de fiecare minut petrecut alături de tine și îți va mulțumi pentru asta cu tandrețea și dragostea sa. La urma urmei, cât de bine este când ai un însoțitor cu care să te distrezi, să te joci, să înveți și să te bucuri împreună.

Product added to wishlist