Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Ursuleți de pluș mari - Urs de plus gigant urias jucărie XXL

Ursuleți De Pluș Mari - Urs De Plus Gigant Urias Jucărie - Teddyway

Ursuleți de pluș mari - bună, sunt Teddy!

Ursuleți de pluș mari - Sunt un ursuleț de pluș uriaș de pluș mare, moale și blând. Nu am o inimă care bate, dar sunt plin de dragoste de la urechi la picioare. Aștept cu nerăbdare să ajung la tine acasă pentru că știu că de îndată ce ne vom întâlni, vom deveni cei mai buni prieteni care vor fi împreună la fiecare pas. Ai vreo idee despre ce ai vrea să faci cu mine? Pentru că valiza mea este deja pregătită!


Ursuleț de pluș uriaș este aici

Haide să petrecem timpul împreună - După ce ursulețul Teddy ajunge la tine acasă, caminul tău se va umple de confort și căldură, deoarece acest nou rezident va fi aproape de tine în fiecare clipă a zilei. În timp ce vizionezi filmul, ia-l pe Teddy cu tine, el va fi fericit să te țină de mână dacă filmul devine înfricoșător și, putând contribui la rutina ta zilnică, ursulețul va deveni foarte bucuros. Teddy va fi fericit cu tine, iar dacă vei fi trist, îți va înveseli ziua.

Te rog, lasă-mă să fiu cu tine tot timpul - Ursulețul Teddy se întristează dacă nu te vede o perioada lungă de timp. Prin urmare, va fi foarte distractiv pentru el dacă va avea ocazia să călătorească cu tine. Un parc sau un țărm, o gospodărie sau chiar o țară străină va deveni locul preferat al unui ursuleț de pluș, deoarece va fi alături de tine. La urma urmei, cât de distractiv este să ai un tovarăș moale, blând și iubitor în călătorie, ceea ce face din călătorie o amintire și mai minunată.

Atenție – al doilea nume al meu - Teddy este plin de dragoste pe care tânjește să o împărtă cu tine. Oferă-i mai multe îmbrățișări și el te va răsplăti în același mod. Invită-l să doarmă împreună cu tine și el va deveni cel mai fericit ursuleț de pluș uriaș din lume și, în timp ce dormi liniștit, el te va proteja de visele rele. Teddy îți va asculta toate gândurile sau poate chiar vei putea avea încredere în el și-i vei povesti cele mai mari secrete pe care nu le-ai dezvăluit nimănui.


Timp de fericire!

TeddyWay nu este altceva decât o idee bazată pe nostalgia din copilărie. Ursuleții noștri de pluș sunt un cadou fermecător, moale, care îndeplinește așteptările tuturor și nu va lăsa pe nimeni indiferent. Acest cadou nu are limită de vârstă, deci se potrivește oricărei persoane apropiate.

De-a lungul timpului și după ce am ascultat dorințele și  am înțeles preferințele clienților noștri, ne îmbunătățim produsul și echipamentul. În prezent, clienții au de ales dintre mai multe tipuri și dimensiuni diferite de ursuleți de pluș, pot alege o panglică personalizată, de culoarea dorită, care împodobește gâtul ursulețului de pluș. De asemenea, pot alege o cutie de bomboane preferate care vor fi livrate împreună cu ursuletul de pluș și pot alege un ambalaj pentru ursulețul de pluș ca și cadou.

Scopul nostru a fost și este întotdeauna de a crea cadouri care să răspândească bucurie și să lase o impresie de neuitat. Vrem ca toată lumea să aibă ocazia să simtă ce înseamnă să fi aproape de un ursuleț de pluș moale, pufos și mare care va deveni preferatul tuturor din casă.

Oferim clienților noștri un cadou de lungă durată. Ursuleți de pluș uriași noștri de pluș sunt un produs de înaltă calitate, al cărui material va rezista iubirii chiar și celor mai năzdrăvani membri ai familiei. Ursuletul de pluș va fi un cadou excelent chiar și pentru rudele cu alergii, deoarece umplutura moale și care nu pierde forma este certificată și îndeplinește toate cerințele de siguranță a sănătății din Uniunea Europeană.

Veți descoperi că ursuleții de pluș TeddyWay sunt o modalitate excelentă de a exprima grije, dragoste, prietenie sau simpatie celor mai dragi oameni!

Product added to wishlist