Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

UrsulețI din trandafiri - Ursuleț cu flori

Ursuleți Din Trandafiri - Ursuleț Cu Flori - Teddyway

Ursuleț din trandafiri - Cea mai bună alegere!

Un ursuleț fermecător, de înaltă calitate și cu aspect exclusivist este un cadou minunat și unic, care îi va aminti beneficiarului său mulți ani despre emoțiile pe care le-a trăit în timpul sărbătoririi acestuia. De asemenea, acești ursuleți din trandafiri pot deveni o nouă alternativă la buchetele de flori!

Datorită proprietăților materialului din care sunt fabricați ursuleții, aceștia pot fi făcuți cadou chiar și celor mici! Copiii se vor putea bucura de acești ursuleți din trandafiri fără griji, deoarece toate piesele sunt fixate ferm și materialul trandafirilor nu pune în pericol sănătatea celor mici!

Fără îndoială, toți cei care primesc un ursuleț din trandafiri, vor fi fericiți: un copil, o fată, o soție, o mamă sau orice altă persoană apropiată inimii.


Ursuleți din trandafiri - nu doar un cadou!

Ursuleții din trandafiri multicolori nu sunt doar o idee minunată de cadou! Datorită aspectului lor distinctiv și modernității, ursuleții pot fi folosiți ca decor sau ca detaliu interior.

Un ursuleț din trandafiri va deveni cu siguranță un obiect de atenție ca decor de casă sau chiar un detaliu estetic de nuntă care va ajuta la crearea unei emoții unice sau jucăușe. Ursuleții din trandafiri pot deveni mult mai mult decât un cadou fermecător!


Cu ce se diferențiază ursuleții noștri din trandafiri?

Folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate pentru a realiza ursuleții. Din acest motiv, trandafirii 3D folosiți arată extrem de naturali și creează un adevărat efect floral. Toți trandafirii folosiți sunt selectați manual. Datorită muncii manuale, se creează o imagine completă a ursuluiului, care îi conferă unicitate și farmec.

Ursuleții noștri din trandafiri vor ajunge la dvs.:

La ușa dvs. - Vă garantăm că veți primi ursuleții direct la domiciliu sau la o altă adresă specificată în câteva zile lucrătoare în întreaga Uniune Europeană.

Calitate – Ursuleții  din trandafiri vă vor încânta mulți ani, deoarece florile folosite nu își pierd forma și culoarea.

Unic - Acești ursuleți creează o oportunitate de a surprinde și de a arăta dragoste și atenție într-un mod diferit. Emoțiile create prin dăruirea unui ursuleț din trandafir vor dura atât cât ursulețul în sine.


Îngrijirea Ursuleților din trandafiri

Acești ursuleți din trandafiri nu necesită îngrijire specială. Este suficient să îndepărtezi praful din când în când de pe petalele de trandafir și ursulețul va arăta din nou ca nou!

Datorită preferințelor materialului folosit pentru a crea ursuleții, acesta nu atrage praful și este extrem de ușor de curățat. Cu toate acestea, pentru a proteja ursulețul de la decolorare, se recomandă să nu-l expuneți la lumina directă a soarelui.

Product added to wishlist