Leaving Already?
Get 5% OFF On Your Purchase

Click the button below to unlock the deal and reveal a discount code to use at checkout.

Cutii cu flori - Cutie cu trandafiri criogenati - Cutie cu flori criogenati

Cutii Cu Flori - Cutie Cu Trandafiri Criogenati Flori

Cutii cu flori - Cutii cu trandafiri - o alternativă la buchetele obișnuite

O cutie cu flori este o alegere excelentă pentru un cadou care simbolizează dragostea inepuizabilă și nemuritoare. Acest gest romantic vă va ajuta să vă exprimați în tăcere sentimentele sau recunoștința față de o fată specială, un prieten drag, o persoană dragă sau un coleg care întinde întotdeauna o mână de ajutor.

Cutiile cu flori, spre deosebire de buchetele obișnuite de flori, nu vor încânta o săptămână, ci chiar câțiva ani! Aceste flori naturale uimitoare, cu ajutorul stabilizatorilor de înaltă calitate, par să fie suspendate în timp, creând astfel o oportunitate de a vă bucura de frumusețea și culorile lor timp de până la cinci ani!


Flori într-o cutie - pentru orice ocazie

Aceste cutii cu flori, pline de romantism, dragoste și grijă, vor fi o idee minunată pentru a surprinde persoanele cele mai apropiate cu orice ocazie sau fără niciun motiv.

Mama, bunica sau sora vor fi foarte fericite cu ocazia unei astfel de surpriză de ziua de naștere. O cutie cu flori va fi o alegere excelentă pentru o nuntă sau un cadou de Crăciun. Iar cealaltă jumătate va fi surprinsă nebunește de o astfel de expresie a iubirii în cea mai romantică zi a îndrăgostiților!


Nu doar un cadou

Cutiile cu flori multicolore care rămân înflorite câțiva ani, desigur, atrag atenția tuturor și pot deveni un detaliu interior deosebit, datorită căruia puteți crea o imagine foarte estetică și de bun gust acasă sau în orice alt spațiu.

Florile în cutie sunt o alternativă excelentă la plantele de apartament, care necesită atenție și timp constant, udându-le și îngrijind inflorescențele. Întreținerea cutiilor cu flori este minimă - este suficient să ștergeți din când în când praful acumulat!


Cu ce se deosebesc cutiile noastre cu flori?

Pentru producerea cutiilor cu flori folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate. Florile folosite pentru producerea cutiilor - cultivate natural în plantații, unde sunt selectate doar florile care își dezvăluie frumusețea. Acestea sunt asamblate și pregătite cu ajutorul unor stabilizatori speciali pentru producerea cutiilor.

Toate cutiile noastre cu flori sunt lucrate manual. Acest aspect conferă fiecărei cutii propria ei frumusețe, unicitate și complexitate. Deoarece folosim lucrul manual, putem asigura o calitate extrem de înaltă a tuturor florilor din cutii. Cutiile noastre cu flori vă vor încânta mulți ani cu frumusețea lor excepțională, culorile strălucitoare și designul estetic. Și cel mai important, puteți să vă bucurați de aceste cutii exclusive fără a fi necesară vreo întreținere suplimentară!

Product added to wishlist